VFD EL tipus 3 fázisú 3x400V-os betáplálással (0,4-4 kW)

Az innovatív Delta VFD EL típusú frekvenciaváltó, melyet a világ vezető automatizálási megoldásokkal foglalkozó vállalata készített, számos előnnyel rendelkezik, amelyek segítenek javítani a gépek teljesítményét, csökkenteni a karbantartási költségeket és hosszabb élettartamot biztosítani az egész rendszer számára.
A Delta VFD EL típusú frekvenciaváltó megfelelő betáplálás esetén képes a következő előnyök biztosítására:
• Jobb hatékonyság: Az állandó sebességű gépekhez képest a frekvenciaváltók jelentős mértékben javíthatják a hatékonyságot. Az VFD EL típusú frekvenciaváltó hatékonyan szabályozza a motor fordulatszámát, amely csökkenti a szükséges energia mennyiségét, és ezáltal csökkenti a költségeket.
• Nagyobb élettartam: A frekvenciaváltó a motorokat és a gépeket is védi az indítás és a leállás közben fellépő káros hatásoktól. Ezen kívül a Delta VFD EL típusú frekvenciaváltó intelligens védő funkciókkal rendelkezik, amelyek védik a rendszert a túlterhelés, túlfeszültség és túlmelegedés ellen.
• Rugalmasság: Az VFD EL típusú frekvenciaváltó lehetővé teszi a motor fordulatszámának finom beállítását a kívánt értékre, ami lehetővé teszi a gépek és folyamatok pontosabb vezérlését. Ezen kívül a frekvenciaváltók beállításai és működése testreszabhatók az egyes feladatokhoz, és lehetővé teszik az alkalmazkodást a változó munkakörnyezetekhez és körülményekhez.
A Delta VFD EL típusú frekvenciaváltó a megbízható és hatékony megoldás, amely biztosítja a gépek és folyamatok szilárd működését. Ha az Ön vállalkozása is szeretné maximalizálni a gépek hatékonyságát és megbízhatóságát, akkor a Delta VFD EL típusú frekvenciaváltó az ideális választás

Mind a(z) 7 találat megjelenítve

Protected by Security by CleanTalk