Ha csak az egyik képen lát "zöldségeket"

és szakmabeliként szükségét érzi a továbblépésnek:

 

mi létrehoztuk Önnek egy kedvezményes PLC kezdőcsomagot tanuláshoz, programjainak kipróbálásához. Ne halogassa tovább a régen esedékes önfejlesztést. Ha eddig még túl bonyolultnak is tűnt a PLC gyakorlati alaklmazása, itt az idő, hogy Ön is a keresett és biztos szakmai háttérrel rendelkező villamos szakik soraiba lépjen.

Igen, látni szeretném az ajánlatukat

Megéri ez Önnek?

 

Talán sokszor nézegette már az “überfirna” vezérlésgyártók csilivili kezdőcsogjait és végül túl nagy befektetésnek tartotta az új szakmai ismeretek megszerzéséért. Tőlünk most az OMRON és SIE árak töredékéért szerezheti be azt a csomagot, amivel garantáltan megtanulhatja és begyakorolhatja a PLC vezérlések alapjait és kezelésüket. Nem csak papíron és elméletileg, hanem biztosítva a magabiztos tudást (amiért persze elkérhető a megfelelő szintű anyagi ellenszolgáltatás is). Ráadásul most megtakaríthat több mint 25.000 Ft-ot is.

 

 

Akció!

DELTA STARTER KIT 3 csomag

127.555 Ft 102.045 Ft (ÁFA-t is tartalmaz)

Ezt az igen kedvezményes árat csak korlátozott ideig és számban tudjuk biztosítani. Ezért:

felhasználónként csak 1 csomagot tud rendelni.

 

DELTA PLC Starter kit 3

A csomag tartalma:

1 db PLC központ DVP14SS211T

1 db kapcsoló üzemű tápegység DVPPS02 24VDC 2A

1 db programozó kábel RS232 DVPCAB a kijelző és a PLC összekötésére

1 db színe, Intelligens 4,3" kijelző DOB-103BQ

1db 2 GB USB stick valamennyi DELTA programozó szoftver, PLC leírás, alkalmazási példák, videók

Amennyiben STARTER KIT 3 csomagot is rendel ingyenes kiszállítást kérhet az alábbi kuponkóddal: starterkit A Kosár menüpontnál adja meg ezt a kódot, frissítse a kosarat, majd feltétlenül jelölje be az Ingyenes kiszállítást a szállítás mezőben. (ellenkező estben a kiszállítás díja a pénztárnál felszámításra kerül) A STARTER KIT csomaggal együtt vásárolt termékek is beletartoznak az ingyenes kiszállítási kedvezménybe.