Ha csak az egyik képen lát "zöldségeket"

és szakmabeliként szükségét érzi a továbblépésnek:

 

mi létrehoztuk Önnek egy kedvezményes PLC kezdőcsomagot tanuláshoz, programjainak kipróbálásához. Ne halogassa tovább a régen esedékes önfejlesztést. Ha eddig még túl bonyolultnak is tűnt a PLC gyakorlati alaklmazása, itt az idő, hogy Ön is a keresett és biztos szakmai háttérrel rendelkező villamos szakik soraiba lépjen.

Igen, látni szeretném az ajánlatukat

Hogy megéri ez Önnek?

 

Talán sokszor nézegette már az “überfirna” vezérlésgyártók csilivili kezdőcsogjait és végül túl nagy befektetésnek tartotta az új szakmai ismeretek megszerzéséért. Tőlünk most az OMRON és SIE árak töredékéért szerezheti be azt a csomagot, amivel garantáltan megtanulhatja és begyakorolhatja a PLC vezérlések alapjait és kezelésüket. Nem csak papíron és elméletileg, hanem biztosítva a magabiztos tudást is (amiért persze később elkérhető  a megfelelő szintű anyagi ellenszolgáltatás).

Ráadásul:

 

 

 

Akció!

DELTA STARTER KIT 3 csomag

152.874 Ft (ÁFA-t is tartalmaz)

A CPU-n 8 digitális bemenet (24V DC) és 6 relés kimenet található.

DELTA PLC Starter kit 3

A csomag tartalma:

1 db PLC központ DVP14SS211R (rendelhető NPN tranzisztoros kimrnettel is. A pénztárnál fizetéskor írja be a megjegyzés rovatba "NPN tranzisztoros kimenettel kérem".

1 db kapcsoló üzemű tápegység DRP024V060W-1AZ (AA)  DC 2A

1 db programozó kábel RS232 DVPCAB a kijelző és a PLC összekötésére, a direkt link kapcsolathoz

1 db 9 pólusú fordítódugó (apáról-apára) a kijelzőhöz

1 db színes, Intelligens 4,3" kijelző DOB-103WQ

1 db USB kábel A/B a kijelző programozásához (a direkt link kapcsolaton keresztül ugyaninnen programozható a PLC is)

1db 128 MB USB stick valamennyi ingyenes DELTA programozó szoftver letölthető linkjével,(PLC és kijelző programozó szoftver) PLC leírás, alkalmazási példák.

Amennyiben STARTER KIT 3 csomagot is rendel ingyenes kiszállítást kérhet az alábbi kuponkóddal: starterkit A Kosár menüpontnál adja meg ezt a kódot, frissítse a kosarat, majd feltétlenül jelölje be az Ingyenes kiszállítást a szállítás mezőben. (ellenkező estben a kiszállítás díja a pénztárnál felszámításra kerül) A STARTER KIT csomaggal együtt vásárolt termékek is beletartoznak az ingyenes kiszállítási kedvezménybe.

Akció!

Ha eddig még nem tette, rendelje meg most a Starterkit 3 csomagot.