AS300 PLC központ (I/O nélkül)

101.955 Ft + ÁFA

Beépített I/O nélkül, osztott vezérlőszekrények, távoli I/O modulok gazdaságos kezeléséhez ajánlott.

Az AS300N-A PLC egy specifikus típusa a DELTA AS300 sorozatnak, amely kiváló minőségű és megbízható vezérlőegységet kínál az automatizálási és vezérlési feladatokhoz. Ennek a típusnak a fókusza különösen az I/O modulokkal való bővíthetőség és a távoli I/O modulok gazdaságos kezelése, amelyek segítségével hatékonyan irányíthat és felügyelhet különböző folyamatokat és alkalmazásokat.

Bővíthetőség: Az AS300N-A PLC kiválóan alkalmas olyan alkalmazásokhoz, ahol fontos a rugalmas bővíthetőség. A rendszerhez számos I/O modul érhető el, amelyekkel testre szabhatja az automatizálási rendszert az Ön igényeinek megfelelően. Az AS300N-A PLC lehetővé teszi a digitális és analóg jelek kezelését, és könnyen integrálható a vállalkozása folyamataiba.

Távoli I/O modulok gazdaságos kezelése: Az AS300N-A PLC kompatibilis a távoli I/O modulokkal, és lehetővé teszi a gazdaságos és hatékony távvezérlést és -megfigyelést. Ezek a távoli modulok segítenek a vezérlőegység hatótávolságának kiterjesztésében, és lehetővé teszik az I/O jelek gyűjtését és felügyeletét távoli területeken. Az AS300N-A PLC könnyen integrálható ezekkel a modulokkal, így növelheti a rendszer hatékonyságát és rugalmasságát.

Az AS300N-A PLC rendszer további jellemzői és előnyei a következők:

  • Kiváló minőség és megbízhatóság, amely biztosítja a hosszú élettartamot és a zavartalan működést.
  • Felhasználóbarát szoftver és programozási környezet, amely egyszerűvé teszi a rendszer beállítását és programozását.
  • Egyszerű integráció más automatizálási rendszerekkel és szabványos kommunikációs protokollokkal.
  • Kompakt méret és kis energiafogyasztás, ami hatékony rendszerműködést biztosít.

Az AS300N-A PLC rendszer ideális választás olyan alkalmazásokhoz, ahol a bővíthetőség és a távoli I/O modulok gazdaságos kezelése kiemelten fontos. Válassza az AS300N-A PLC-t, és tegye lehetővé az automatizálási projektjei hatékony és megbízható irányítását.

Protected by Security by CleanTalk